DE CALÇOTADA A CALÇOTADA – 2014

La calçotada de l'acroioga!!!   Queda clar que som una colla de tradicions, i una que últimament ha arrelat amb força és la de participar amb una sola setmana de diferència en dos calçotades, per una banda la del barri i per una altra la pròpia, la de la colla.

Enguany l’atípica diada castellera amb motiu de la calçotada popular del nostre barri era, com mana la tradició, la segona actuació castellera de la temporda, una temporada en que la colla està mudant la pell, o dit d’una altra manera tenim moltes i destacades absències però també molta gent nova amb ganes i paciència per aprendre el noble art de fer castells humans. Per tot això és de vital importància que tots els que estimem aquesta colla fem un màxim esforç per portar endavant un projecte que de ben segur ens donarà molts moments de felicitat. La presència als assajos no és la necessària, i el que és més greu, d’assaig a assaig canvien moltes cares, així que imagineu si tots coincidíssim alhora, ja us dic jo que el 4d8 s’ens quedaria curt. Des d’aquest bloc, un parell de SaFA, el Felipe i el Gaby, fem una crida a totes les camises dels verds de l’eixample a que deixin petit el local d’assaig, a que tenyeixin del nostre verd las places a on anem a actuar.

Els somriures de SaFa!!!

   La diada castellera de la calçotada del barri, a la que som l’única colla castellera, va servir per anar rodant gent en els pocs castells de 6 que hauríem de fer enguany. Alternant els nostres castells amb els balls de La Bastonera de l’Eixample vam passar un matí de dissabte diferent i divertit, no es pot demanar res més.

   Per si no hi hagués prou el cap de setmana no va acabar fins diumenge al vespre, moment en que la colla va fer un p4 amb motiu del Barcelona Magic Line, una marxa popular organitzada per l’Obra Social Sant Joan de Déu per captar fons per a l’atenció de persones en situació de vulnerabilitat.

El primer cap de setmana de calçots!!!

   Abans de la calçotada de la colla vam trobar temps per fer una actuació comercial, un 3d6p amb motiu de la proclamació de Barcelona com capital de la sardana de l’any 2014. El nostre castell va formar part de la festa inaugural coordinada per Montserrat Colomé, de Comediants, en col·laboració amb Amunt Produccions i més de 400 participants d´entitats de cultura popular de Barcelona. Com no podia ser d’una altra manera el castell es va descarregar al crit de “la cultura és nostra”.

3d6a dels Castellers de la Sagrada Família!!!

   Finalment va arribar el diumenge i la colla, i 2000 calçots, van marxar de calçotada cap al càmping El Pol d’Arbúcies. Encapçalats per l’Anton i l’Àngel, mestres calçotaires i panxurraires de renom, les 124 animes que formàvem part de l’expedició vam prendre possessió del nostre espai habitual amb moltes ganes de passar-ho bé. I a fe de Déu que ho vam aconseguir; mentre els més generosos i treballadors preparaven l’àpat, els més penques ens dedicàvem a aprofitar el gran dia que feia participant de les agradables converses o de les diferents activitats que tenien lloc.

Comença la calçotada!!!

No cal dir que la novetat més notòria de la calçotada va ser l’acro-ioga, seguit molt de prop de les carxofes, que va desplaçar al futbol que fins enguany sempre havia estat l’activat amb més participació. Va ser curiós veure el munt de cossos que adoptaven posicions obscenes mentre es mantenien en precari equilibri, evidentment els malabars i caminar per la corda fluixa van acabar de fer d’aquesta calçotada la més hippie de la nostra història.

La calçotada dels Castellers de la Sagrada Família!!!

   Després d’endrapar totes les viandes possibles va arribar el concurs “Postres Amunt” que va guanyar amb tota justícia, o això suposo perquè jo no vaig arribar a temps de tastar-lo, el Russo. Un cop més la velocitat a la que van desaparèixer els postres va demostrar que si que hi han coses que van més ràpides que la llum, la nostra gent devorant els postres del concurs. Però cap problema perquè una colla ben alimentada fa millors castells.

Els meus acompanyants i jo vam ser dels primers en marxar, per obligacions que no per ganes, no sense abans haver-nos fet l’habitual foto de colla. Un any més només puc felicitar als organitzadors de l’acte per lo bé que va sortir tot, i és que fins i tot m’han dit que truquen a Sant Pere per demanar el clima perfecte per anar de calçotada.

La colla!!!

Moltes gràcies a tots els reporters gràfics!!!

VISCA LA COLLA DELS CASTELLERS DE LA SAGRADA FAMÍLIA!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s