GUISSONA 2014

Encara no havia trepitjat SAFA terres lleidatanes per a fer una  actuació castellera així que la visita a Guissona ve ser especial  per aquest motiu , avui ja podem dir que em passejat els nostres castells per totes les parts del nostre país . També era la nostra primera sortida de l’any així que  teníem moltes ganes de fer-ho be per començar a agafar empenta aquesta temporada.

El dia certament va sortir molt maco i vam arribar a Guissona amb solet però
amb una rasqueta que ens recordava que encara hi estàvem a l’ hivern  , els dos autocars  plens de safencs  van confirmar una presència espectacular de camises

M1

Preparats per a fer Castells !!

verdes a la bonica plaça dels Margeners de Guissona disposades a fer uns castells ben xulos …..  però no sempre es pot . Els Deus de l’Olimpo casteller  havien  decidit posar-nos més proves de fe en aquest inici de temporada una mica entrebancat .

Portàvem a plaça dos castells de 7 i un 5d6 i tots confiàvem en fer una bona diada tot i que us haig de confessar  que se’m feia una mica rar tornar a fer un 6 a una diada (no hi conto l’actuació de la calçotada del barri perquè aquesta ja es així ) , no era exactament un sentiment de decepció … era , no se , la sensació de

P1150524

Dos pd4 de SAFA !!

que podem i sabem fer millors castells però ara el nostre camí passa per aquí i no tenim mes remei que seguir treballant , suposo que el sentiment que més s’apropa al que sentia era resignació .

Desprès de dos pilars de 4 ben macos vam començar la nostre actuació descarregant  un 4d7 que va pujar lent però sense gaires problemes tot i algunes petites tremolors  . El nostre primer castell a terres lleidatanes ja era una realitat  ueeeeehh .  A segona ronda teníem pensat plantar un 3d7 que malauradament no va arribar a ser , el castell  pujava nerviós  i a mesura que creixia s’anava deformant  cada cop més fins que la situació a la part superior del castell ja no era sostenible i vam haver de

M2

El 3d7 , ni a la primera ni a la segona ..

desmuntar per evitar mals majors , bona decisió . A la ronda de repetició vam optar per fer un 5d6  que també vam haver de treballar  .   A tercera ronda tocava repetir el 3d7 i per desgràcia ho vam fer en el sentit literal de la paraula ja que malgrat alguns canvis al tronc , el castell va patir els mateixos problemes  que a l’intent anterior i va acabar desmuntant-se  també quan ja estava pràcticament tot a dalt …. doncs res  , que hi farem  .  Evidentment no era el dia ni el lloc per arriscar així que vam baixar un pis de la mateixa formació per acabar el dia amb tres castells descarregats . Vam acabar com es habitual amb un consolidat pd5.

L’ambient a plaça va ser molt maco tot el matí i amb les altres colles que hi eren a
plaça  , vam poder gaudir del pica-pica post actuació i d’un obsequi ofert pels

M5

5d6 , 3d6 i pd5 de SAFA .

margeners ( moltes gràcies companys ) , a més a més  ens van obrir les portes del seu bonic local , un antic  teatre reconvertit  i adaptat  per a poder assajar  castells  . Un gruix important de la colla va acabar la visita a Guissona devorant tot el que va poder al buffet de l’Area de Guissona , local que ja havia testat el comando panxurraire de bon matí .

No vaig poder evitar marxar de Guissona amb un gust agredolç ja que tampoc havíem assolit els objectius que ens havíem marcat per aquesta actuació  , de totes maneres la conclusió a la que vaig arribar va ser la mateixa , necessitem una mica de paciència,  treball ben fet

M4

La post-diada……..

i fer un parell de bones Diades per a tornar a agafar empenta i sortir disparats cap als nostres reptes del 2014 que segueixen estant a les nostres mans encara que ara semblin llunyans  , a Sabadell vam tindre la primera oportunitat per  a començar a treure el cap i agafar velocitat  , ara es qüestió de no parar , som hi Colla !!! , ningú no va dir que fos fàcil .

 

Margeners de Guissona

Margeners de Guissona

pd44d73d75d6pd5
Moixiganguers d'Igualada

Moixiganguers d’Igualada

pd4pd43d75d74d7pd5
Castellers de la Sagrada Família

Castellers de la Sagrada Família

pd4pd44d7id3d75d6id3d73d6pd5

 

 

Felipe , un dels dos .

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s